Rate this post
ویزا هند

ویزا هند: جهت اخذ ویزا هند متقاضیان می توانند هم به صورت آنلاین و هم به صورت آفلاین اقدام کنند که در ادامه ی مطلب به بررسی روش آنلاین و آفلاین اخذ ویزای هند خواهیم پرداخت و شما را با روش های ثبت نام این ویزا آشنا خواهیم کرد.

روش آنلاین اخذ این ویزا بسیار ساده می باشد و برای گرفتن این ویزا می توانید به وب سایت های ثبت نام ویزا مراجعه کنید و مراحل گفته شده در وب سایت را به ترتیب انجام دهید و مدارک مورد نیاز را نیز به صورت آنلاین برای کارشناسان وب سایت ارسال نمایید.

در روش حضوری دریافت ویزای هندوستان شما ابتدا باید مدارک مورد نیاز را تکمیل کنید و سپس آن ها را به کنسولگری هندوستان ارسال کنید و در صورت تایید شدن مدارک با شما تماس برقرار می کنند و پس از آن شما باید برای انجام کارهای انگشت نگاری و مصاحبه به صورت حضوری به سفارت هندوستان مراجعه نمایید.

شرایط اخذ ویزا هند

شرایط اخذ ویزا هند

شرایط اخذ ویزا هند کاملا به نوع روش مهاجرتی که انتخاب کرده‌اید و قصد دارید که به آن شیوه مهاجرت کنید بستگی دارد و همان طور که می دانید روش‌های متعددی برای مهاجرت کردن به کشور هند وجود دارد و هر روش مهاجرتی مدارک و شرایط خاص خود را دارد و به همین منظور در ادامه ی مطلب به بررسی انواع روش های مهاجرتی به هندوستان و مدارک لازم برای هر روش مهاجرتی می پردازیم.

اولین روشی که بسیاری از افراد برای گرفتن ویزای هند انتخاب می کنند، روش سرمایه‌گذاری می باشد، زیرا این روش دردسر کمتری دارد و ساده تر از سایر روش ها می باشد. روش‌های بسیار زیادی برای سرمایه‌گذاری کردن در هند وجود دارد و از مهم ترین روش های سرمایه گذاری می‌توان به خرید واحد ساختمانی یا زمین، ثبت شرکت تجاری و… اشاره کرد. اما لازم به ذکر است که بدانید از طریق سرمایه‌گذاری به روش های گفته شده نمی توانید به صورت دائم و صد در صد اقامت دائم در هندوستان را اخذ نمایید و برای اخذ کردن اقامت دائم علاوه بر سرمایه‌گذاری به روش های گفته شده، باید دارای تمکن مالی و مدرک تحصیلی مناسب نیز باشید.

از دیگر روش های مهاجرت به هند می توان به روش تحصیلی اشاره کرد. این روش نیز شرایط اخذ ویزای خاص خود را دارد و افرادی که قصد اخذ کردن این ویزا را دارند ابتدا باید دارای پیشینه تحصیلی مناسبی باشند و در زمینه های تحصیلی استعداد کافی داشته باشند و در آن صورت می توانند از طریق پیشنهاد تحصیلی اقدام به اخذ ویزای هند نمایند.

افرادی که قصد گرفتن ویزای کشور هندوستان را دارند می توانند از طریق ویزای کاری نیز اقدام کنند، البته این روش مناسب افرادی است که در کشور خود به یک شغل اداری مشغول هستند و یا کارآفرین محسوب می شوند، زیرا در این صورت می توانند از طریق اخذ گواهی کاری و یا گرفتن پیشنهاد کاری در جهت اخذ کردن اقامت و ویزای هند اقدام نمایند.

برای اخذ اقامت و ویزای هندوستان از طریق روش های گفته شده به گواهی تمکن مالی نیاز دارید و تمکن مالی از جمله شرایط ثابت اخذ ویزای هندوستان به روش های مختلف می باشد و برای اخذ کردن هرگونه ویزا به تمکن مالی نیاز است.

مدارک لازم برای اخذ ویزا هند

مدارک لازم برای اخذ ویزا هند

برای اخذ ویزا هند به یک سری مدارک احتیاج است که این مدارک با توجه به روش مهاجرتی متغیر هستند و در این بخش از مطلب قصد داریم که مدارکی را که برای اخذ کردن انواع ویزاهای هند نیاز است در اختیارتان قرار دهیم و شما می توانید مدارک لازم را برای گرفتن ویزای هند آماده کنید و در زمان مقرر یعنی در روز مصاحبه در سفارت هند، به کارشناسان سفارت ارائه دهید.

مدارک لازم برای اخذ ویزای هند به صورت زیر می باشد:

اولین مدرک که برای اخذ کردن این ویزا نیاز است، پاسپورت می باشد و شما قبل از این که برای اخذ ویزای هند اقدام کنید باید پاسپورت معتبر داشته باشید و پاسپورت شما باید بین 6 ماه تا یک سال اعتبار داشته باشد.

از دیگر مدارکی که برای اخذ ویزای هندوستان لازم است می توان به فرم تکمیل شده‌ی درخواست ویزای هندوستان اشاره کرد و شما می توانید پرینت این فرم را از طریق وارد شدن به وب سایت های ثبت نام اخذ ویزا دریافت کنید و آن را تکمیل کرده و در روز مصاحبه به سفارت تحویل دهید.

برای تکمیل مدارک لازم جهت اخذ ویزای هندوستان باید هزینه های ویزا را به طور کامل پرداخت نمایید. مدارک لازم برای اخذ ویزا با توجه به روش مهاجرتی، قبل از اقدام به حضور در سفارت برای مصاحبه به طور کامل برای شما ارسال می شوند و این مدارک شامل کپی مدارک هویتی مانند کارت شناسایی و شناسنامه و همچنین نامه پذیرش تحصیلی برای گرفتن ویزای تحصیلی و نامه پیشنهاد کاری برای اخذ ویزای کاری و کپی نامه تجاری برای اخذ ویزاهای تجاری و سرمایه‌گذاری می شوند.

انواع ویزای هندوستان

انواع ویزای هندوستان

ویزاها هند انواع مختلف و گوناگونی دارند و در این بخش از مطلب قصد داریم که در مورد انواع ویزای هندوستان صحبت کنیم و شما را به طور کامل با این دسته از ویزاها آشنا نماییم.

اولین ویزای هند که تعداد متقاضیان بسیار بالایی دارد، ویزای اشتغال نامیده می شود. این ویزا در واقع همان ویزای کارآفرینی یا تجاری می باشد و مخصوص افرادی است که دارای سابقه کاری هستند و این افراد می توانند از طریق ساختن رزومه کاری در جهت اخذ این ویزا اقدام نمایند و پس از گذشت 5 الی 10 سال ویزای موقتی خود را به ویزای دائم تبدیل کنند و از این طریق به اقامت دائم برسند.

از دیگر ویزاهای کشور هندوستان می توان به ویزای تحصیلی و یا ویزای دانشجویی اشاره کرد. این ویزا مختص دانش آموزان و یا دانشجویانی است که قصد ادامه تحصیل در هند را دارند و این ویزا در دسته ی ویزاهای کم هزینه قرار می گیرد و دارای مزیت هایی مانند قابلیت تمدید است و افرادی که موفق به اخذ این ویزا می شوند تا پایان دوره تحصیلی خود می توانند مدت زمان این ویزا را تمدید نمایند.

از دیگر ویزاهای هند می توان به ویزای توریستی اشاره کرد. این ویزا مخصوص کسانی است که قصد سفر به هند با هدف توریستی یا دید و بازدید کردن از آشنایان و دوستان را دارند و هزینه‌ی اخذ کردن این ویزا به تعداد روزهای سفر بستگی دارد و هر چه که تعداد روزهای سفر به هندوستان بیشتر شود، هزینه‌ی ویزا نیز افزایش می یابد.

یکی دیگر از ویزاهای هند، ویزای پزشکی نام دارد. این ویزا برای افرادی که قصد استفاده کردن از خدمات و امکانات درمانی و پزشکی هند را دارند مناسب می باشد و افراد از طریق اخذ کردن این ویزا بین 6 ماه تا 1سال موفق به اقامت در کشور هندوستان می شوند و لازم به ذکر است که بدانید این ویزا در دسته‌ی ویزاهای غیر قابل تمدید قرار می گیرد.

کشور هندوستان بر خلاف سایر کشورها دارای ویزاهای مختلف دیگری نیز می باشد و این ویزاها مخصوص هنرمندان است و از این دسته ویزاها می توان به ویزاهای ژورنالیستی، ویزای خبرنگاری، ویزای مخصوص عکاسان و همچنین ویزای ویژه‌ی روزنامه‌نگاران اشاره کرد و لازم است که بدانید ویزاهای گفته شده فقط مخصوص اقامت افراد گفته شده در هند به قصد انجام فعالیت های هنری و… می باشد.

null

سوالات رایج در اخذ ویزای هند

همان طور که می دانید ویزاهای کشور هندوستان در دسته ی ویزاهای پرطرفدار قرار می گیرند و از این رو در این بخش از مطلب به سوالات رایج و متداول در مورد مدت اعتبار ویزای هند و سایر سوالات مربوطه در این حوزه خواهیم پرداخت.

یکی از سوالاتی که بسیاری از افراد به صورت مکرر دارند این است که آیا این ویزا را می توان به صورت الکترونیکی و غیرحضوری اخذ کرد؟ بله، این ویزا را می توان از طریق روش های آنلاین و به صورت کاملا غیرحضوری اخذ نمود.

یکی دیگر از سوالاتی که ذهن متقاضیان را درگیر می کند این است که مدت زمان صدور ویزای هند پس از اقدام کردن به اخذ آن و تحویل مدارک به سفارت چند روز است، ابتدا لازم است که بدانید پروسه زمانی صدور ویزای هند پس از تکمیل شدن مدارک و قبول شدن شما در مصاحبه، معمولا 15 الی 20 روز کاری می باشد.

یکی دیگر از سوالات رایج این است که آیا اخذ ویزای هند مانند سایر ویزاهای خارجی نیازمند انگشت نگاری است و انگشت نگاری در چه مکانی انجام می شود، پاسخ به این سوال بله می باشد و اخذ این ویزا نیز مانند سایر ویزاها نیازمند انگشت نگاری می باشد و انگشت نگاری حتما باید در مرزهای هندوستان انجام شود.

آیا ویزای هند می تواند به عنوان یک ویزا برای دریافت سابقه سفر یا تراول هیستوری حساب شود، بله این ویزا در دسته ی ویزاهای تراول هیستوری نیز قرار می گیرد و از طریق اخذ این ویزا می توانید مهاجرت راحت تری به سایر کشورهای خارجی داشته باشید.

آیا مدت زمان اعتبار ویزا هند می تواند در قیمت اخذ کردن این ویزا تاثیرگذار باشد، بله هر چه که مدت زمان اعتبار یک ویزا بیشتر باشد مسلما قیمت آن نیز بیشتر خواهد بود و در هنگام اخذ کردن این ویزا باید هزینه های بیشتری پرداخت گردد.

null

مدت اعتبار ویزای هند

مدت زمان اعتبار ویزا هند به عوامل مختلفی بستگی دارد و تاثیرگذارترین عامل در مدت اعتبار ویزای هند، نوع این ویزا می باشد و در اصل می توان گفت که نوع ویزای اخذ شده، تعیین کننده میزان اعتبار آن در طول مهاجرت و یا سفر به هندوستان می باشد. در صورتی که شما موفق به اخذ ویزای توریستی هند شده اید و قصد سفر کردن به هند را دارید، لازم است که بدانید مدت زمان اعتبار این ویزا بین 180 روز الی 6 ماه متغیر است و پس از گذشت مدت زمان گفته شده باید در جهت تمدید اعتبار ویزای خود اقدام نمایید.

اگر در دسته‌ی دارندگان ویزای تحصیلی هندوستان قرار می گیرید لازم است که بدانید ویزای تحصیلی هند، بسته به دانش آموز بودن و یا دانشجو بودن دارندگان ویزا بین 2 تا 5 سال اعتبار دارد و در صورتی که پس از گذشت مدت زمان گفته شده شما هنوز مشغول به تحصیل بودید باید در جهت تمدید کردن این ویزا اقدام نمایید.

مدت زمان اعتبار ویزاهای اشتغالی بین 1.5 الی 3 سال می باشد و کارآفرینان بهتر است که قبل از منقضی شدن مدت زمان اعتبار ویزای خود در جهت تمدید کردن آن اقدام نمایند، زیرا در صورتی که ویزای خود را به موقع تمدید نکنند ممکن است که شغل و حیطه‌ی کاری آن ها در هندوستان با مشکل مواجه شود.

مدت زمان اعتبار ویزاهای درمانی و خدماتی به مدت زمان خدمات درمانی بستگی دارد و این مدت زمان توسط پزشکان متخصص در این زمینه تعیین می شود و بین یک سال الی پنج سال متغیر است.

null

ویزا هند، آغاز سفر به کشوری متفاوت

کشور هند برای افرادی که قصد بازدید کردن از مکان های تاریخی مختلف را دارند، یک کشور بسیار جذاب است و افراد با سفر کردن به این کشور علاوه بر کسب کردن تجربه های مختلف، می توانند لذت یک سفر هیجان انگیز را نیز بچشند.

سفر کردن به هند و یا مهاجرت کردن به این کشور مانند سایر کشورهای خارجی نیازمند دریافت کردن ویزای هند می باشد و افراد قبل از سفر کردن به این کشور باید در جهت اخذ ویزا هند اقدام نمایند. توریست ها و گردشگران با سفر کردن به کشور هند می توانند علاوه بر بازدید کردن از مکان های تاریخی این کشور با آیین‌ها و مراسمات و آداب و رسوم مردمان هند و همچنین اعتقادات

مردم هندوستان آشنا شوند و از این طریق تجربه های مختلفی را کسب نمایند و تمام موارد گفته شده موجب تشویق و ترغیب توریستان و گردشگران برای سفرکردن به هند می شوند.

کشور هندوستان در دسته ی کشورهای شاد قرار می گیرد و در اکثر روزهای سال در این کشور مراسمات جشن و سرور برپاست و این عامل باعث می شود که عاشقان گردشگری این کشور را به عنوان مقصد خارجی خود انتخاب نمایند و علاوه بر موارد گفته شده بهتر است که بدانید هندوستان علاوه بر گردشگری برای تحصیل نیز کشور بسیار مناسبی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

خانه
ورود/ ثبت نام
تورها
اخذ ویزا